تابلوی اعلانات سایت |
مدیر سایت کلابیها سال نو 1391 رو به تمامی بازدیدکنندگان تبریک میگوید (سال نو مبارک) |
انجمن سایت کلابیها به دلیل برخی مشکلات تا اطلاع ثانوی بسته شد |
منوی دسته ای |
[ برگشت به صفحه اصلی | انتخاب موضوع جدید ]
روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار
دیدگانت از همیشه شادتر / شهر قلبت زنده و آبادتر
به یادت آرزو کردم که چشمانت اگر تر شد / به شوق آرزو باشد نه تکرار غم دیروز
بزرگترین آرزوی من کوچک ترین نگاه توست
آرزویم این است :
یک لحظه دیدن رخ جانانم آرزوست / یکدم وصال آن مه خوبانم آرزوست
گفت : فرق رویا با آرزو چیست ؟
بزرگترین آرزویم این بود که کوچک ترین آرزوی تو باشم . . .
برایت آرزو می کنم آرزوی کسی باشی که آرزویش را داری . . .
مشکلات به سبکی هوا / عشق به عمق اقیانوس
خواهم که قلب گرمت ، آماج غم نگردد / باغ دلت الهی ، دشت ستم نگردد
وقتی لبخند به دنبال جایی برای نشستن میگردد ، با تمام وجودم آرزو میکنم لبهایت در آن نزدیکی باشد ! آرزو می کنم هیچ راه نجاتی نداشته باشی وقتی غرق خوشبختی هستی . . . برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
من چرک نویس احساسات تو نیستم !
در همین حوالی کسانی هستند که .
.
اس ام اس تیکه دار، اس ام اس سوزناک، اس ام اس طعنه دار، اس ام اس عاشقانه
آدم ها تنها که نباشند ، می روند …
وقتی دیر رسیدم و با دیگری دیدمت …
مغرور احساسم شدی ، گذشتی از رو گریه هام
شیشه نازک احساس مرا دست نزن ! . . .
بدترین حسرتی که در زندگی میخوریم . جمله های طعنه دار عاشقانه، جمله های طعنه دار غم انگیز
. . . .
تو میخواستی بشی سنگ صبورم ، تو شدی سنگ و من هنوز صبورم … برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
ارزش پدر پس از مرگش معلوم میشود و ارزش نمک پس از تمام شدن . . . . . . همه روزه هزاران سیب در اطراف ما به زمین می افتد اما آنچه وجود ندارد ، دیدگاه نیوتن است . . . . . . پیامک فلسفی ۹۱ عشق مانند یک ساعت شنی است که هرچه در مغز است به درون قلب می ریزد . . . . . . بغض هایت را برای خودت نگه دار گاهی سبک نشوی ، سنگین تری . . . . . . جملات زیبای فلسفی برای اشتباه کردن انسان باشید و برای بخشیدن خدا . . . . . . سیاه پوستی که دلش سفید است از سفید پوستی که دلش سیاه است ، روسفیدتر است . . . . . . جملات بزرگان مترسک ، عروسک زشتی است که از مزرعه مراقبت میکند و آدمی مترسک زیبایی است که جهان را می ترساند . . . . . . سخنان قصار بزرگان برای یک زن بیست سال طول می کشد تا از پسرش مردی بسازد اما یک زن دیگر ظرف بیست دقیقه او را خر می کند ! (هلن رولند) . . . جدیدترین اس ام اس های فلسفی ۹۱ کار بزرگ وجود ندارد، به شرطی که آن را به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم . . . . . . اس ام اس و پبامک فلسفی ۹۱ شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکَن گمنامی است ، که دل به دَفن دانایی بسته است . . . . . . جایی که ازدواج بدون عشق باشد حتماً عشق بدون ازدواج نیز خواهد بود . . . . . . بهترین جملات آموزنده گاهی اوقات برای فرار از تمامی کلیشه ها انقدر بر خلاف جهت حرکت می کنیم که خود کلیشه می شویم . . . . . . جملات کوتاه پند آموز اگر بدانید مردم چقدر به ندرت فکر می کنند هیچ گاه ازینکه درباره ی شما چه فکر می کنند نگران نمی شوید . . . . . . عمری را تلف کردم تا بفهمم فهمیدن همه چیز لازم نیست . . . (رنه کوتی) . . . جدیدترین اس ام اس های آموزنده تلخ ترین دارویی که در تاریخ بشریت شناخته شده "صبوری" است . . . . . . برای شاد بودن تنها به بدنی سالم و حافظه ای ضعیف نیاز داریم . . . . . . سیــنه ای که خالی از یاد خدا باشد ، مانند محکمه ای است که قاضی در آن وجود ندارد (روسو) . . . و چه لذتی است در تنهایی باور نداری ؟ از خدا بپرس . . . . . . بعضی از آدم ها ، کلا آزار دهنده اند وقتی هستند با بودنشان و وقتی هم نیستند ، با نبودنشان تو را می آزارند . . . . . . بزرگترین دستاوردها نصیب کسانی میشود که به یک آغاز کوچک ، راضی بودهاند . . . . . . تو نامحدودی پس نامحدود ببین و نامحدود بیندیش توان تو محدود به حدودی است که خود ساخته ای . . . . . . ما را ز برای خود نمیخواهد کـَس ، ما را همه از برای خود میخواهند . . . . . . دوستان دو گونه اند : یکی آنان که همیشه شما را می خندانند و از ایشان خیری نخواهید دید دیگر آنان که عیب شما را می گویند و شما را به اندیشه وا می دارند قدر ایشان را بدانید . . . . . . ما سه چهارم از اصالت وجودی خود را به قیمت شبیه شدن به دیگران از دست می دهیم . . . . . . آنکس که نتواند در حلقۀ شادی و نشاط دیگران به صورت یکی از افراد در آید یا مغرور است یا ریاکار و یا در قید تشریفات . . . (لاواتر) . . . گنجی که در اعماق نامحدود شما حبس شده است در لحظه ای که خود نمی دانید کشف خواهد شد . . . (جبران خلیل جبران) . . . وقتی انسان آنقدر ثروتمند شد که بتواند هر چه دلش می خواهد بخرد می بیند معده اش بیمار است و همه چیز را هضم نمی کند . . . (شاتو بریان) . . . اگر روزگاری شأن و مقامت پائین آمد نا امید مشو زیرا آفتاب هر روز هنگام غروب پائین میرود تا بامداد روز دیگر بالا بیاید . . . (افلطون) . . . بهترین کار این است که مشکلاتتان را برای مردم تعریف نکنید. نیمی از آنها علاقهای به شنیدنش ندارند و نیمی دیگر هم از شنیدن آن خوشحال میشوند . . . . . . مگر نه چیزی که امروز در تسلط توست ناچار روزی از دست تو خواهد رفت ؟ پس ، اکنون از ثروت خویش ببخش و بگذار فصل عطا یکی از فصلهای درخشان زندگی تو باشد . (جبران خلیل جبران) برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
الهی تو بخشنده ترین و زیباترینی ، گوهر اشک میخری برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
اینجا زمین است ، زمین گرد است !
تویی که مرا دور زدی ..... فردا به خودم خواهی رسید !!!! حال و روزت دیدنیست.... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خــودَم قَبـــول دارم کـــهنه شـــده ام آنـــقدر کــهنه کــه می شــوَد رویِ گَرد و خـــاک تَنـــَم یــادگــاری نــوشت ...بنویس و برو... !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بودم! دیــــــــــــدم با دیگری شـــادتری , رفتــــــــــم !!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
حـالا کـه میـخـواهـی بـروی لطفــا قـدمـهـایـت را تنـدتـر بـردار … دلـم را فـرستــاده ام دنبـالِ نخــود سیـــاه * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * باران همیشه می بارد، اما مردم ستاره را بیشتر دوست دارند. نامردیست آن همه اشک را به یک چشمک فروختن . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مردی و نامردی، جنسیت سرش نمی شود , معرفت که نداشته باشی ، نامردی !! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دندانپزشک آخرین دندانِ گرگ را کشید ! نگاهی به صورت گرگ انداخت و پوزخندی زد ... ! گرگ زیر لب گفت : بخند ... اینست عاقبتِ گرگی که عاشق گوسفندی شده باشد ... ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من ، با کناری ات , کنار نمی آیم ! کنار می روم …… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * از درد دوست نداشتن هایت گفتم ... خیانت را تجویز کردند گویا این آسان ترین راه عاشقی است . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * آنان که بودنت را قدر نمی دانند رفتنت را “نامردی” میخوانند ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر روز این عشق یکطرفه را طی میکنم یکبار هم تو گامی بدین سو بردار نترس ... جریمه اش با من ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
واکنش مردها نسبت به رنگ موی همسرانشان
. برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
بوسه ام را می گذارم پشت در / قهرکردی , قهرکردم , سر به سر . . .
برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
هدفم بود که هرگز نشوم عاشق کس / چون که رخسار تو دیدم ، هدفم سخت شکست برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
![]()
کاش میشد یواشکی خیره بشی توی چشام / یهو من داد بزنم؛ خاطرتو خیلی میخوام
. تمنا دارم از آسمان که اگر حتی قطره ای خوشبختی بارید ، بر روی گونه تو باشد.
.
![]()
بدترین قسمت زندگی انتظار کشیدن است
![]()
ابتدا خداوند زمین را آفرید سپس استراحت کرد ، بعد مرد را آفرید سپس استراحت کرد آنگاه زن را آفرید سپس نه خدا استراحت کرد نه مرد نه زمین !!! … ☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
![]()
Love is afraid of losing you
عشق یعنی ترس از دست دادن تو
. Love is wide ocean that joins two shores
عشق اقیانوس وسیعی است که دو ساحل رابه یکدیگر پیوند میدهد برای خواندن ادامه این مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
![]()
کلابیها : خنده دارترین جُک دنیا در مورد چیست؟ فکر میکنید مردم کشورهای مختلف بیشتر به چه نوع جُکهایی میخندند؟ یک جُک خوب بهتر است چند کلمه داشته باشد و برای مردم کدام کشور میتوان راحتتر جُک تعریف کرد؟
![]()
اینجا آسمان صاف تا قسمتی به رنگ دوستی همراه با غبار فراق است ، توده ای سلام به سمت شما در حرکت است ، ضمنا احتمال بارش بوسه فراوان است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در برهوت بی کسی تنها تو همزاد منی / ای نازتر از خواب شبم ، همواره در یاد منی
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
![]()
پشت آن پنجره ی رو به افق ، پشت دروازه ی تردید و خیال ، لا به لای تن عریانی بید ، من در اندیشه ی آنم که تو را ، وقت دلتنگی خود دارم و بس
| عضويت سريع نظرسنجی ابر برچسب ها برچسب سایت گریه های برادر روح الله داداشی در مراسم ختم ۲۰ بازیکن سپاهان بالای سقف قرارداد بستند! پیشنهادها قلقلکم نمیدهد هر ۲۰ سال هم یک نفر مانند شکیبایی بوجود نمی آید ابتکار جدید بعد از ممنوعیت کشیدن قلیان! از سر گیری روال کاری باران کوثری، فاطمه معتمدآریا، مهدی پاکدل و...در خانههنرمندان در حال انتقال سایت به دامین جدید هستیم «قلب یخی» با صدای محسن یگانه به شبکه نمایش خانگی میآید «مهران مدیری» در اکسپوی مجسمه 90 دست به جیب شد!! «آشنایی نادر با سوسن » در پاریس ساخته می شود! «جدایی نادر از سیمین» بهترین فیلم جشنواره روسی شد «جدایی نادر از سیمین» در سینماهای آلمان 00 0000000000 1600کیلومتر پیاده برو تا زنت بشوم! 4 گروه در قیامت قطعاً احضار میشوند! 5 نکته کلیدی برای تندخواندن مطالب طولانی آنلاین فواید IT (فناوری اطلاعات) در تجارت مدرن فواید روغن نارگیل برای پوست و سلامتی فلج شدن سرباز اصفهانی بر اثر تنبیه بدنی + عکس فال روز ( 25 تیر - 15 july ) فال روز ( 26تیر - 17 july ) فال روز (27تیر - 17 july ) فال روز (30تیر - 20 july ) فال روز (31 تیر - 21 july ) فال روز (4 مرداد - 25 july ) فال روز( 24 تیر - 14 july ) فال روز(2 اَمرداد - 23 july ) کوهنورد؛ بهترین بازی رایانهای سال بزودی در بازار کاظمیان کدام تبلت را بخرم ؟ کره جنوبى متجاوزان به عنف را عقیم مىکند! کرم نسکافه و شکلات یا کوما کردستانعراق؛ پاتوق جدید زنان تنفروش عرب کشتهشدنیکنفر بر اثر ندادنکرایه+عکس گفت وگو با «مینا جعفرزاده» بازیگر مجموعه «نابرده رنج» گروه رستاک روی صحنه می رود گربه صورتی، چینی ها را متعجب کرد! گزارش تصویری از تشیعع پیکر روح الله داداشی ۱۷ سال غارنشینی زوج چینی + عکس ۲ روش عالی برای جلوگیری از کپی عکس های سایت شما ! ۶ راز برای کم کردن وزن ۷ تاثیر منفی سیگار بر چهره سیگاری ها پیرمرد ۸۵ ساله بعد از ۶۶ سال مدرک فارغ التحصیلی گرفت! پیشنهاد یک شعبده باز به فردوسی پور پخش سریال شهید بابایی پس از «مختارنامه» پرفروش ترین گوشی های سامسونگ در بازار تلفن همراه پسر بچه هندی با 34 دست و پا!
|